Интересът към най-новата звезда на „Пайнер“ АРТи нараства с всеки изминал

...
Интересът към най-новата звезда на „Пайнер“ АРТи нараства с всеки изминал
Коментари Харесай

Арти Разби Митовете За Себе Си

Интересът към най-новата звезда на „Пайнер“ АРТи нараства с всеки минал ден. Първият му клип за компанията, “Късаш и хвърляш ”, за две седмици направи над 1 милион и 300 000 преглеждания в формалния канал PlanetaOfficial в YouTube. Междувременно в общественото пространство започнаха да витаят най-малко три мита за артиста, които той разруши на пух и прахуляк в предаването “Звездно ”. АРТи изрично отхвърли слуха, че е наследник на съветски олигарх:

“Това е тотална неистина. Плюс това хората не схващат смисъла на думата олигарх. Това е една каста от хора, които са Топ 1000 в целия свят, от руснаците има 100 олигарха. Аз в случай че бях наследник на съветски олигарх, щях да съм си направил всичко красиво тук в България, като един дребен Рай. ”

Вторият слух е, че върви с момичето от новия му клип. АРТи с усмивка внася изясненост какви тъкмо са връзките му с хубавицата Бояна Генова:

“Ние сме доста положителни другари, тя е страховит човек. Между другото, родени сме на една дата, на 23 декември, доста добре се разбираме и не знам дали си коства да развалим това хубаво другарство с други взаимоотношения. ”

Третият мит за младия реализатор е, че е татко. Той признава, че сега даже не е привързан и не си търси другарка, тъй като е малко отчаян в любовен проект.

“Не знам какво се случва, не ми върви в любовта, тъй като от много време излизам и влизам от връзка във връзка и по някакъв метод все не стигаме с дадената жена до идващ стадий, няма развиване, а мен това не ме устройва. ”

Пред водещата Петя Костуркова АРТи разкрива, че сега работи върху две нови части. Първото може да се дефинира като влогърска ария. Със свои другари, с които се снима в уеб сериала “Типично ”, имат от много време тази концепция.

“Парчето е хубаво, ние трябваше да го изкараме още на 1 ноември, тъй като всички останали влогъри в интернет си направиха техни части, а ние останахме по-назад и нямаме. Искаме песента да се споделя “Типично – Типичен ”. Ще бъде много забавна, много странна ария, тъй като е с трима присъщи персонажа, в които всеки може да се припознае. Парчето е занимателно, би трябвало да снимаме единствено клип и в края на март – началото на април, го пускаме. ”

За началото на лятото артистът пък приготвя рак-так-так тупалка, с която се надява да придобие още по-голяма известност. АРТи споделя, че залага извънредно на него, тъй като има вяра, че тъкмо това парче ще го изстреля.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР